Pikantna papryka czerwona i cebula Maca Brei
Need a dairy free side dish? Pikantny papryka czerwona i cebula Maca Brei może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, jajka, MACE i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Epicurious ma 4 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pikantna papryka czerwona i cebula Maca Brei, Rozjaśniona Maca Brei aka smażona Maca, oraz Maca Brei.
Instrukcje
Rozbij MACE na mniej więcej 1-calowe kawałki na durszlak, a następnie spłucz pod gorącą wodą z kranu, aż kawałki zmiękną, 1 do 2 minut.
Lekko ubić jajka z solą, pieprzem i 1 łyżką koperku w dużej misce i wymieszać z Macami, aż będą dobrze pokryte.
Gotować cebulę i paprykę w oleju w 12-calowej patelni heavy nonstick na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zaczną brązowieć, 8 do 10 protokół.
Dodać mieszaninę Macy, następnie zwiększyć ciepło do umiarkowanie wysokiej i smażyć, często mieszając i rozbijając grudki, aż MACE są dobrze rumiane, o 17 protokół. Doprawić solą, a następnie posypać pozostałym 1/2 łyżki koperku.