Pikantna Niemiecka Sałatka Ziemniaczana

Pikantna Niemiecka Sałatka Ziemniaczana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pikantnej Niemieckiej sałatki ziemniaczanej. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis serwuje 6 i kosztuje $1.06 za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga pasków bekonu, selera, cukru i soli. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to europejskie danie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Pikantna Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Pikantna Sałatka Ziemniaczana, oraz Pikantna Sałatka Ziemniaczana są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Ziemniaki obrać; włożyć do dużego rondla i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 30-40 minut lub do miękkości, ale jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W międzyczasie na dużej patelni ugotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Wyjmij Na Ręczniki papierowe;odcedź, zachowując 3 łyżki stołowe. Gdy ostygnie, pokrusz boczek; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
W kroplach podsmaż cebulę i seler do miękkości. Dodaj mąkę, cukier, sól i pieprz, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
5
Dodaj wodę i ocet. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Odcedź ziemniaki; pokrój i umieść w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodaj boczek i sos; delikatnie wymieszaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
8
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn