Pikantna Meksykańska Gorąca Czekolada
Przepis przyprawiony meksykańską gorącą czekoladą jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten napój ma 321 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz niemiecką czekoladę baker ' s, chłodną bitą polewę, qt. mleko i kilka innych rzeczy, które można zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Meksykańska Pikantna Gorąca Czekolada, Meksykańskie Ciasteczka Czekoladowe, oraz Meksykańskie Tarty Z Ciemną Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj mleko, czekoladę i cynamon w rondlu; gotuj na średnim ogniu, aż czekolada całkowicie się rozpuści i mieszanina po prostu się zagotuje, stale mieszając.
Wlać równomiernie do 4 kubków lub filiżanek.
Top każdy z 1 łyżką. z bitej polewy.
Podawać z 1 czekoladą zanurzoną w cynamonie (patrz wskazówka), w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.