Pikantna Malina-Kanapka Z Indykiem

Pikantna Malina-Kanapka Z Indykiem
Jedna porcja zawiera 34 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 26 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oscar mayer Deli pieczona pierś z indyka, krążki cebuli, liście sałaty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Pikantny Malinowy Głupek, Łosoś w pikantnym sosie malinowym, oraz Kanapka Rachel (aka Roast Turkey Reuben Sandwich).

Instrukcje

1
Wymieszać musztardę i dżem; rozłożyć na pokrojone boki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
DżemDżem
2
Napełnij chleb pozostałymi składnikami, aby zrobić 2 kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn