Pikantna Krwawa Mary z szaszłykami Muffuletta
Need a napój bezglutenowy? Pikantna Krwawa Mary z szaszłykami Muffuletta może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 26g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.08 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dość drogie przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka oliwek, gruba sól i pieprz, marynowane okra, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Szaszłyki śródziemnomorskie z winegretem Bloody Mary, Spicy Bloody Mary Mix, oraz Spicy Bloody Mary dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory Puree w blenderze, a następnie naciśnij przez drobne sito do małej miseczki. Odrzuć ciała stałe.
Dodać przecier pomidorowy i wszystkie pozostałe składniki do dzbanka. Aby służyć, podziel mieszaninę między 4 duże szklanki wypełnione lodem.
Każdy napój udekorować szaszłykiem i podawać.
Szaszłyki mięso, ser, okra, papryka, i oliwki w pożądany sposób.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Możesz spróbować Atlantis Albarino. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Atlantis Albarino]()
Atlantis Albarino
Elegancki kolor cytrynowo-żółty, czysty i błyszczący. Jest to bardzo intensywne wino na nosie o trwałych aromatach jakości, przypominające zielone jabłko i owoce tropikalne, takie jak ananas. Na podniebieniu jest długie i trwałe z idealną kwasowością, która pasuje do jego ciała, dzięki czemu jest bardzo przyjemnym winem pełnym wrażeń. To cudownie chrupiące i orzeźwiające wino jest zbierane ręcznie w małych plastikowych pudełkach. Winogrona są selekcjonowane i tłoczone. Po uzyskaniu moszczu rozpoczyna się proces fermentacji alkoholowej, który odbywa się w kadziach ze stali nierdzewnej w temperaturze 64 stopni Fahrenheita. Po okresie fermentacji przeprowadza się regały w celu oddzielenia osadu; następnie przechodzi stabilizację na zimno, jest filtrowany, a następnie butelkowany.