Pikantna Koreańska Zupa Z Owoców Morza

Pikantna Koreańska Zupa Z Owoców Morza
Pikantna koreańska zupa z owoców morza to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 26g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, grubą filetowaną rybę, zieleninę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 231 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Pikantny Koreański gulasz z owoców morza i warzyw, Pikantna Koreańska Zupa Z Makaronem Wołowym, oraz Pikantna koreańska zupa z makaronem Ramen # pullupachair.

Instrukcje

1
Pokrój rybę na 2-calowe paski po przekątnej ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Umieść rybę w misce z sake, olejem sezamowym, proszkiem chili, pastą gochujang i czosnkiem. Rzucaj delikatnie. Pozostawić na około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
GochujangGochujang
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W międzyczasie przynieś 4 szklanki wody do wrzenia i dodaj suszone anchois. Gotować przez 10 minut, a następnie wyrzucić sardele.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Dodaj daikon, sos sojowy, i tofu i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, aż daikon jest w połowie gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
Dodaj ryby, krewetki, i enoki i gotować na wolnym ogniu przez 3 do 5 minut w zależności od wielkości krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Dodać rukolę i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę dłużej, aż rukola jest po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
7
Dekoruj zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
8
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn