Pikantna Koreańska Zupa Z Owoców Morza

Pikantna Koreańska Zupa Z Owoców Morza
Pikantna koreańska zupa z owoców morza to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 26g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, grubą filetowaną rybę, zieleninę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 231 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Pikantny Koreański gulasz z owoców morza i warzyw, Pikantna Koreańska Zupa Z Makaronem Wołowym, oraz Pikantna koreańska zupa z makaronem Ramen # pullupachair.

Instrukcje

1
Pokrój rybę na 2-calowe paski po przekątnej ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Umieść rybę w misce z sake, olejem sezamowym, proszkiem chili, pastą gochujang i czosnkiem. Rzucaj delikatnie. Pozostawić na około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
GochujangGochujang
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W międzyczasie przynieś 4 szklanki wody do wrzenia i dodaj suszone anchois. Gotować przez 10 minut, a następnie wyrzucić sardele.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Dodaj daikon, sos sojowy, i tofu i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, aż daikon jest w połowie gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
Dodaj ryby, krewetki, i enoki i gotować na wolnym ogniu przez 3 do 5 minut w zależności od wielkości krewetek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Dodać rukolę i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę dłużej, aż rukola jest po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
7
Dekoruj zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn