Pikantna kiełbasa w Carrozza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj pikantną kiełbasę w Carrozzan spróbować. Ten przepis służy 6. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz musztardę dijon, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj La mozzarellan in carrozza, Mozzarellan en Carrozza, oraz Mozzarellan in Carrozza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W rondlu dodaj 1/2 cala wody do patelni. Kiełbaski zanurzamy w wodzie i gotujemy na wolnym ogniu przez 10 minut.
Usunąć kiełbasę i osuszyć patelnię. Powrót do ognia i dodać oliwę z oliwek na średnim ogniu. Gdy gorący powrót kiełbasę na patelni z ząbkami czosnku i saute aż średni brązowy na całym.
Kiełbasę wyjąć na talerz do ostygnięcia. Za pomocą widelca rozgnieść czosnek z solą i pieprzem. Wymieszać z musztardą i odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Pokrój każdy kawałek ciasta na 2 i rozwałkuj do grubości 1/4 cala.
Wytnij 6 kawałków ciasta o szerokości 3 cali i 1/2 cala krótszy niż długość kiełbasy, wystarczy owinąć wokół kiełbasy z końcami zerkającymi.
Spód każdego ciasta rozprowadzić łyżką pasty czosnkowo-musztardowej. Wyłożyć kiełbasę na wierzch, zwilżyć 1 krawędź ciasta mokrym palcem tak, aby sklejała się i zwijała. Naciśnij szew mocno i ustawić je na lekko mąki blachy pan, szew stronie w dół.
Wyjąć i ostudzić przez 5 minut.
Pokroić na kawałki o długości 3/4 cala i podawać.