Pikantna kiełbasa i Patelnia ryżowa

Pikantna kiełbasa i Patelnia ryżowa
Potrzebujesz danie główne bezglutenowe i bezmleczne? Pikantna kiełbasa i Patelnia ryżowa mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,65 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 466 kalorii, 20g białka, oraz 23G tłuszczu. 54 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka cebuli, ryżu, wywaru z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 72%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantny Stek Achiote I Patelnia Ryżowa, Skillet Sausage ' n ' Rice, oraz Patelnia z kiełbasą i ryżem.

Instrukcje

1
Gotuj kiełbasę na 12-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, aż będzie dobrze zrumieniona, często mieszając. Dodaj seler, cebulę, paprykę, czosnek i tymianek i gotuj, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj brązowy ryż, dziki ryż i bulion i podgrzej do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu. Przykryj i gotuj przez 45 minut lub do momentu, gdy kiełbasa się ugotuje, a ryż będzie miękki. Dodaj pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn