Pikantna kiełbasa i Patelnia ryżowa

Pikantna kiełbasa i Patelnia ryżowa
Potrzebujesz danie główne bezglutenowe i bezmleczne? Pikantna kiełbasa i Patelnia ryżowa mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,65 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 466 kalorii, 20g białka, oraz 23G tłuszczu. 54 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka cebuli, ryżu, wywaru z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 72%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantny Stek Achiote I Patelnia Ryżowa, Skillet Sausage ' n ' Rice, oraz Patelnia z kiełbasą i ryżem.

Instrukcje

1
Gotuj kiełbasę na 12-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, aż będzie dobrze zrumieniona, często mieszając. Dodaj seler, cebulę, paprykę, czosnek i tymianek i gotuj, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj brązowy ryż, dziki ryż i bulion i podgrzej do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu. Przykryj i gotuj przez 45 minut lub do momentu, gdy kiełbasa się ugotuje, a ryż będzie miękki. Dodaj pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn