Pikantna Fasolka Po Bretońsku

Pikantna Fasolka Po Bretońsku
Pikantna Fasolka po bretońsku może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 265 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 85 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Jeśli masz pod ręką ocet jabłkowy, cebulę, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pikantna Fasolka Po Bretońsku Z Grilla, Pikantna Fasolka Szparagowa, oraz Pikantna Fasola Francuska.

Instrukcje

1
Na małej patelni gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie częściowo ugotowany, ale nie chrupiący. Tymczasem w małym rondelku połącz kawę, brązowy cukier, ocet, musztardę i sól. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2-3 minuty lub do rozpuszczenia cukru. Dodaj fasolę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedź boczek na ręcznikach papierowych. Podziel mieszankę fasoli między dwa 6 uncji. ramekiny lub kubki z kremem pokryte sprayem do gotowania. Na wierzch z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do musującego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn