Pikantna Fasolka Po Bretońsku

Pikantna Fasolka Po Bretońsku
Pikantna Fasolka po bretońsku może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 265 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 85 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Jeśli masz pod ręką ocet jabłkowy, cebulę, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pikantna Fasolka Po Bretońsku Z Grilla, Pikantna Fasolka Szparagowa, oraz Pikantna Fasola Francuska.

Instrukcje

1
Na małej patelni gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie częściowo ugotowany, ale nie chrupiący. Tymczasem w małym rondelku połącz kawę, brązowy cukier, ocet, musztardę i sól. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2-3 minuty lub do rozpuszczenia cukru. Dodaj fasolę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Odcedź boczek na ręcznikach papierowych. Podziel mieszankę fasoli między dwa 6 uncji. ramekiny lub kubki z kremem pokryte sprayem do gotowania. Na wierzch z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do musującego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn