Pikantna Czerwona Kapusta
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepisy do twojego pudełka z przepisami, pikantna czerwona kapusta może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 10. Ta przystawka ma 151 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Za 62 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pasków bekonu, octu, kapusty i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 29%. Ten wynik nie jest tak wielki. Podobne przepisy to Pikantny Przepis Na Czerwoną Kapustę, Pikantna sałatka z marchwi, czerwonej kapusty i cebuli, oraz Pikantna sałatka z marchwi, czerwonej kapusty i cebuli.
Instrukcje
Umieść kapustę w dużej misce, zalej wrzącą wodą.
Odstawić na 5 minut; odcedzić.
W holenderskim piekarniku gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Odcedź, zachowując 1/4 szklanki kapania; odłóż boczek na bok. Wymieszaj ocet, cukier, nasiona kopru i sól z kroplami, aż cukier się rozpuści.
Dodaj kapustę, zagotuj. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 do 1-1/2 godziny lub do miękkości kapusty. dodać boczek.
W razie potrzeby udekoruj natką pietruszki.