Pikantna brukselka z miętą
Need a dairy free i pescatarian przystawka? Pikantna brukselka z miętą może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli koszernej, ocet ryżowy, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczona Brukselka Z Srirachanem I Miętą, Sałatka Z Rukoli Z Marokańską Miętą Brukselka, oraz Smażona fasolka szparagowa i brukselka z Chile i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, podgrzać 1 łyżkę oleju, aż się połysk.
Dodać Krispies ryżu i togarashi i gotować na dużym ogniu, mieszając, aż rumiane, o 30 sekund. Doprawić solą.
Przenieść na talerz i wytrzeć patelnię.
W małej misce, połączyć sos rybny, woda, cukier, ocet ryżowy, sok z limonki, czosnek i chile i mieszać, aż cukier się rozpuści.
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju do patelni i ciepła, aż prawie do palenia.
Dodać brukselkę; gotować na dużym ogniu, mieszając, aż zwęglone w miejscach i ogrzane przez, o 5 protokół.
Przenieść do miski i wrzucić z vinaigrette. Tuż przed podaniem, posypać Krispies ryżu na wierzchu i służyć od razu.