Pijany Serowy Chleb
Pijany tandetny chleb może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bagietkę, pieprz, gruyère i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pijany Małpi Chleb, Pijany Budyń Chlebowy Z Sosem Amaretto, oraz Mieszany budyń jagodowy z pijanym sosem Limoncello Berry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 F.
Umieść chleb na maślanej patelni żaroodpornej, 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia, lub zapiekanka. Cebulę i szynkę rozsypać na chlebie.
Wlać wino na cebulę i szynkę i posypać pieprzem i Gruyre.
Piec, aż ser się rozpuści i zacznie brązowieć na brzegach, około 20 minut. Łyżka na poszczególne talerze.Wskazówka: Jeśli nie masz Gruyre, możesz zastąpić Swiss, Monterey Jack, fontina lub Biały Cheddar.