Pijany Serowy Chleb

Pijany Serowy Chleb
Pijany tandetny chleb może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bagietkę, pieprz, gruyère i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pijany Małpi Chleb, Pijany Budyń Chlebowy Z Sosem Amaretto, oraz Mieszany budyń jagodowy z pijanym sosem Limoncello Berry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść chleb na maślanej patelni żaroodpornej, 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia, lub zapiekanka. Cebulę i szynkę rozsypać na chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
CebulaCebula
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Wlać wino na cebulę i szynkę i posypać pieprzem i Gruyre.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
CebulaCebula
WinoWino
SzynkaSzynka
4
Piec, aż ser się rozpuści i zacznie brązowieć na brzegach, około 20 minut. Łyżka na poszczególne talerze.Wskazówka: Jeśli nie masz Gruyre, możesz zastąpić Swiss, Monterey Jack, fontina lub Biały Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Biały Ser CheddarBiały Ser Cheddar
Ser FontinaSer Fontina
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn