Pijana fasola Peruano z kolendrą i boczkiem

Pijana fasola Peruano z kolendrą i boczkiem
Pijana fasola Peruano z kolendrą i boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 49 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 145 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, tequila, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Kiki ' s Borracho (Drunken) Beans, Pijana Fasola (Frijoles Borrochos), oraz Pijana smażona wołowina z zieloną fasolką.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn