Pietruszka Papryka Pesto Krewetki Koktajl SOS
Pietruszka papryka Pesto krewetki koktajl sos jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cebulę, sól koszerna, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Spaghetti Squash z pesto Bazyliowo-Pietruszkowym i smażonymi krewetkami, Shrimp Cocktail Bar: Klasyczny Sos Koktajlowy, Avocado Crema, Remoulade, oraz Pieczony koktajl krewetkowy z pikantnym sosem koktajlowym Sriracha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść wszystko z wyjątkiem oleju w robocie kuchennym wyposażonym w mocowanie ostrza. Po uruchomieniu robota kuchennego powoli wlewaj olej, aż do pełnego włączenia; doprawiaj dodatkową solą, zgodnie z potrzebami. (Może być wykonany do 1 dnia wcześniej, pokryty i schłodzony.)
Podawać z gotowanymi i schłodzonymi krewetkami.