Pierścionek Z Kiełbasą Jabłkową

Pierścionek Z Kiełbasą Jabłkową
Jabłko kiełbasa pierścień może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 14. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 12g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać bulk kiełbasa wieprzowa, mleko, jabłka tarta, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Prosty Pierścionek Z Kiełbasą, Łatwe Kiełbasa-Pesto Ring, oraz Śniadanie kiełbasa i ryż Brunch Ring dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubić jajka i mleko. Wymieszać w okruchy krakersów, jabłka i cebulę. Pokruszyć kiełbasę na mieszaninie i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), PrzekrojoneBułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Na 15-in. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia pokryta sprayem do gotowania, kształt mieszaniny wieprzowiny w 9-in. pierścień.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub aż termometr do mięsa wskaże 160°; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn