Mini ciasto z kremem kokosowym to wegańskie deser. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, olej kokosowy, waniliowy napój z mleka kokosowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2159 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mini Ciasto Kokosowe Z Kremem, Mini Ciasto Kokosowe Z Kremem, oraz Nutella Krem Kokosowy Mini Placki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350ºF.To zrób Skórki, umieść owies i kokos w robocie kuchennym lub blenderze o dużej mocy. Szlifować przez 30 sekund.
Dodać brązowy cukier i olej kokosowy, i miksować, aż dobrze połączone.Podzielić mieszaninę skorupy równomiernie do studzienek na smarowanej patelni mini-muffin lub mini patelni sernika (nieprzywierająca silikonowa forma działa również wspaniale i nie musi być smarowana).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda Kremowa
Olej Kokosowy
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie Polenty
3
Piec skórki przez 10 minut, lub do złotego koloru. Pozostawić je do ostygnięcia na patelni podczas dokonywania filling.To dodać nadzienie, odsączyć orzechy nerkowca i umieścić je w robocie kuchennym lub blenderze o dużej mocy wraz z napojem z mleka kokosowego i syropem klonowym. Blend na wysokiej przez 1 do 2 minut, lub aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Napój Z Mleka Kokosowego
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj roztopiony olej kokosowy, 1/4 szklanki rozdrobnionego kokosa, cukier puder i wanilię. Dalej mieszaj na wysokiej, aż będzie gładka i kremowa. Ręcznie wymieszać pozostałe 3 łyżki rozdrobnionego kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Kokos
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Olej Kokosowy
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
5
Wlać mieszaninę kokosową do studni patelni, nad ostudzonymi skórkami. Ostrożnie umieść patelnię w zamrażarce (utrzymując ją na poziomie) i pozostaw placki do schłodzenia i ujędrnienia przez 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wyjmij mini placki z patelni i przechowuj w lodówce, aż będą gotowe eat.To podawać, top każdy mały placek z tosty rozdrobnione kokosa, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Kokos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki