Pierś Z Kurczaka Faszerowana Chorizo & Poblano
Ten przepis służy 45. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz meksykańskie chorizo, chude ser mozzarella o niskiej wilgotności, szynkę pieczoną oscar mayer i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Papryka Chorizo Faszerowana Poblano, Papryka Chorizo Faszerowana Poblano, oraz Grillowana Papryka Chorizo Faszerowana Poblano.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Wykonaj cięcie po jednej długiej stronie każdej piersi z kurczaka, uważając, aby nie przeciąć na przeciwną stronę.
Górą szynkę z chiles, serem i chorizo; zwinąć, zaczynając od jednego krótkiego końca plasterka szynki. Włóż 1 roladę szynki do kieszeni każdej piersi kurczaka.
Kurczaka posmarować majonezem; na wierzchu okruchy krakersów.
Wlać salsę do naczynia do pieczenia 13x9 cali; wierzch z kurczakiem.
Piec 20 do 25 min. lub dopóki kurczak nie zostanie ukończony (165F).