Pierś z indyka faszerowana chorizo z meksykańską kaszą

Pierś z indyka faszerowana chorizo z meksykańską kaszą
Pierś z indyka faszerowana chorizo z meksykańską kaszką może być właśnie tym meksykańskim przepisem, którego szukasz. Za 1,83 dolara za porcję otrzymujesz danie główne dla 6 osób. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy ma 498 kalorii , 57 g białka i 20 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 1 godziny i 45 minut . 1 osoba uznała ten przepis za pełen smaku i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, pietruszki, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pełen smaku. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 49% . Podobne przepisy to Pierś z indyka faszerowana owocami bezglutenowymi z sosem hibiskusowym , Grillowana pierś z indyka z nadzieniem żurawinowo-jabłkowym i Tacos z indyka z chorizo i ziemniakami .

Instrukcje

1
Przykryj indyka folią spożywczą i spłaszcz do grubości 1,25 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
Zdejmij plastik.
3
Rozłóż chorizo na indyku, pozostawiając 2,5 cm od jego brzegów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Zwiń w rulon, zaczynając od krótszego boku; zwiąż sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
5
Natrzyj olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
6
Posyp 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Na dużej patelni żaroodpornej zrumień indyka ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Piecz w temperaturze 350° przez 1-1/4 do 1-1/2 godziny lub do momentu, aż termometr wskaże 170°. Przykryj i odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
W dużym rondlu zagotuj wodę, mleko i pozostałą sól. Powoli wmieszaj kaszę. Zmniejsz ogień; gotuj i mieszaj przez 5-7 minut lub do zgęstnienia. Dodaj chili, ser i pozostałą paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
9
Podawaj kaszkę z indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
10
Jeśli chcesz, posyp natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn