Pierś z indyka faszerowana boudinem
Pierś z indyka nadziewana boudinem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 225g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 1884 kalorie. Ten przepis służy 8. Na $16.79 za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, pierś z indyka, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 41 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest znakomite. Spróbuj Boudin Blanc-nadziewane piersi indyka z kasztanami, Nadziewana Pierś Z Indyka, oraz Nadziewana Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.