Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami

Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami
Chard i pieczarkami nadziewane piersi cielęciny może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 681 kalorii, 57g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 6,52 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 68 powiedziało, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz seler, szałwię, 2' kostki jednodniowego chleba i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami, Pierś cielęca faszerowana macą, oraz Faszerowana Duszona Pierś Cielęca.

Instrukcje

1
Suszone borowiki można znaleźć w sekcji produktów wielu supermarketów oraz w sklepach specjalistycznych i na rynkach włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone BorowikiSuszone Borowiki
2
Umieścić suszone borowiki w 2-filiżance miarki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
3
Dodać wrzącą wodę do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Niech namoczyć przez 30 minut.Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść grzyby na powierzchnię roboczą. Rezerwa moczenia cieczy. Grzyby posiekać; rezerwa.Chard gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Przełożyć do dużej miski z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Odcedzić; wycisnąć płyn.
7
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Dodać pory, cebulę, czosnek i szczyptę soli i pieprzu. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
9
Dodaj posiekane grzyby crimini, szałwię i połowę posiekanych borowików. Gotować, odkryte i mieszając od czasu do czasu, aż crimini są miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
10
Umieść kostki chleba w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Dodać mieszaninę grzybów z dowolnym płynem z patelni i boczku; wymieszać, aby połączyć. Wymieszać parmezan, doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić farsz, Pozostałe porcini i moczyć płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Dodać jajka i dobrze wymieszać, aby zwilżyć chleb, dodając część reserved borcini moczenie płynu do zwilżenia w razie potrzeby (pozostawić osad).Rozgrzej piekarnik do 32
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Połączyć 6 tsp. papryka, 2 łyżki. sól, 4 łyżeczki. szałwia, 4 łyżeczki. pieprz i kardamon w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
14
Ułożyć piersi cielęce na powierzchni roboczej i tłuc najgrubszą część cielęciny młotkiem do równomiernej grubości. Rub spice mix całego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
15
Rozłóż 1 1/2 szklanki farszu na każdym, pozostawiając 1 " granicy ze wszystkich stron. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
16
Pozostały farsz umieścić w małym naczyniu do pieczenia i piec z cielęciną przez ostatnie 30 minut pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
17
Zwinąć cielęcinę w cylindry i związać w poprzek sznurkiem kuchennym w odstępach 1".
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
18
Rozgrzać olej w ciężkim garnku wystarczająco dużym, aby utrzymać obie piersi cielęce na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
19
Dodać cielęcinę do garnka i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, 57 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
20
Cielęcinę przełożyć na duży talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
21
Dodaj pozostałe zarezerwowane borowiki z farszu, pora, marchew, seler i cebulę do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
22
Dodaj pozostałe 2 łyżeczki. paprykę i 1 łyżeczkę. szałwii; doprawić solą i pieprzem i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
23
Dodaj wino, bulion i pozostały płyn do namaczania porcini. Gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
24
Dodać cielęcinę. (Ciecz powinna pochodzić w połowie strony cielęciny; dodać więcej bulionu, jeśli to konieczne).Przykryć, przenieść do piekarnika i gotować, fastrygowanie i obracanie cielęciny co godzinę, aż bardzo miękkie, 2 1/23 godziny, w zależności od grubości cielęciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
25
Przełożyć piersi cielęce na deskę do rzeźbienia; namiot luźno z folią.Tymczasem łyżka tłuszczu z powierzchni sosu. SOS przecedzić do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
26
Przełożyć warzywa do blendera; czyste, aż będą gładkie, dodając sos w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
27
Dodaj 2 szklanki puree warzywa do sosu na patelni. Dusić na średnim ogniu, aż zmniejszy się do 4 filiżanek, 810 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić 3 szklanki cielęciny i zarezerwować pozostały 1 szklankę sosu do innego użycia.Cielęcinę pokroić w grube plastry i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane

Składniki

4Batoniki toffi Heathświeżo zmielony czarny pieprz plus więcej do przyprawświeżo zmielony czarny pieprz plus więcej do przypraw8krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana marchewkadrobno posiekana marchewka2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekany selerdrobno posiekany seler4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.crimini (baby bella) pieczarki, przycięte, drobno posiekanecrimini (baby bella) pieczarki, przycięte, drobno posiekane571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.suszone borowikisuszone borowiki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino2jajka, ubijane do miksowaniajajka, ubijane do miksowania2Batoniki toffi Heathposiekana świeża szałwiaposiekana świeża szałwia5Batoniki toffi Heathposiekana świeża szałwia, podzielonaposiekana świeża szałwia, podzielona6ząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokardamon mielonykardamon mielony8Batoniki toffi HeathWęgierska słodka papryka, podzielonaWęgierska słodka papryka, podzielona23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasól koszerna plus więcej do przyprawsól koszerna plus więcej do przypraw8krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane pory (tylko części białe i bladozielone)posiekane pory (tylko części białe i bladozielone)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno pokrojone pory (tylko białe i bladozielone części)drobno pokrojone pory (tylko białe i bladozielone części)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(lub więcej) niskosolny bulion z kurczaka(lub więcej) niskosolny bulion z kurczaka23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno starty parmezandrobno starty parmezan3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pęczek boczniaka szwajcarskiego (około, łodygi usunięte, grubo posiekanepęczek boczniaka szwajcarskiego (około, łodygi usunięte, grubo posiekane2kilogramy4-6-Funt przycięte bez kości piersi cielęce połowę poprzecznie na dwie 12x8 4-6-Funt przycięte bez kości piersi cielęce połowę poprzecznie na dwie 12x8 " (ok.) sztuk
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia78
Magazyn