Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami

Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami
Chard i pieczarkami nadziewane piersi cielęciny może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 681 kalorii, 57g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 6,52 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 68 powiedziało, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz seler, szałwię, 2' kostki jednodniowego chleba i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami, Pierś cielęca faszerowana macą, oraz Faszerowana Duszona Pierś Cielęca.

Instrukcje

1
Suszone borowiki można znaleźć w sekcji produktów wielu supermarketów oraz w sklepach specjalistycznych i na rynkach włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone BorowikiSuszone Borowiki
2
Umieścić suszone borowiki w 2-filiżance miarki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
3
Dodać wrzącą wodę do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Niech namoczyć przez 30 minut.Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść grzyby na powierzchnię roboczą. Rezerwa moczenia cieczy. Grzyby posiekać; rezerwa.Chard gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Przełożyć do dużej miski z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Odcedzić; wycisnąć płyn.
7
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać pory, cebulę, czosnek i szczyptę soli i pieprzu. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
9
Dodaj posiekane grzyby crimini, szałwię i połowę posiekanych borowików. Gotować, odkryte i mieszając od czasu do czasu, aż crimini są miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby CriminiGrzyby Crimini
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
10
Umieść kostki chleba w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Dodać mieszaninę grzybów z dowolnym płynem z patelni i boczku; wymieszać, aby połączyć. Wymieszać parmezan, doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić farsz, Pozostałe porcini i moczyć płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Dodać jajka i dobrze wymieszać, aby zwilżyć chleb, dodając część reserved borcini moczenie płynu do zwilżenia w razie potrzeby (pozostawić osad).Rozgrzej piekarnik do 32
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
Połączyć 6 tsp. papryka, 2 łyżki. sól, 4 łyżeczki. szałwia, 4 łyżeczki. pieprz i kardamon w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
Ułożyć piersi cielęce na powierzchni roboczej i tłuc najgrubszą część cielęciny młotkiem do równomiernej grubości. Rub spice mix całego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
15
Rozłóż 1 1/2 szklanki farszu na każdym, pozostawiając 1 " granicy ze wszystkich stron. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
16
Pozostały farsz umieścić w małym naczyniu do pieczenia i piec z cielęciną przez ostatnie 30 minut pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
17
Zwinąć cielęcinę w cylindry i związać w poprzek sznurkiem kuchennym w odstępach 1".
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
18
Rozgrzać olej w ciężkim garnku wystarczająco dużym, aby utrzymać obie piersi cielęce na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
19
Dodać cielęcinę do garnka i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, 57 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
20
Cielęcinę przełożyć na duży talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
21
Dodaj pozostałe zarezerwowane borowiki z farszu, pora, marchew, seler i cebulę do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
22
Dodaj pozostałe 2 łyżeczki. paprykę i 1 łyżeczkę. szałwii; doprawić solą i pieprzem i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
23
Dodaj wino, bulion i pozostały płyn do namaczania porcini. Gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
24
Dodać cielęcinę. (Ciecz powinna pochodzić w połowie strony cielęciny; dodać więcej bulionu, jeśli to konieczne).Przykryć, przenieść do piekarnika i gotować, fastrygowanie i obracanie cielęciny co godzinę, aż bardzo miękkie, 2 1/23 godziny, w zależności od grubości cielęciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
25
Przełożyć piersi cielęce na deskę do rzeźbienia; namiot luźno z folią.Tymczasem łyżka tłuszczu z powierzchni sosu. SOS przecedzić do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
26
Przełożyć warzywa do blendera; czyste, aż będą gładkie, dodając sos w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
27
Dodaj 2 szklanki puree warzywa do sosu na patelni. Dusić na średnim ogniu, aż zmniejszy się do 4 filiżanek, 810 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić 3 szklanki cielęciny i zarezerwować pozostały 1 szklankę sosu do innego użycia.Cielęcinę pokroić w grube plastry i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)

Składniki

4warzywo (np. szpinak)świeżo zmielony czarny pieprz plus więcej do przyprawświeżo zmielony czarny pieprz plus więcej do przypraw8trochę posiekanej cukiniiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana marchewkadrobno posiekana marchewka2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekany selerdrobno posiekany seler454papryka habanerocrimini (baby bella) pieczarki, przycięte, drobno posiekanecrimini (baby bella) pieczarki, przycięte, drobno posiekane57papryka habanerosuszone borowikisuszone borowiki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino2jajka, ubijane do miksowaniajajka, ubijane do miksowania2warzywo (np. szpinak)posiekana świeża szałwiaposiekana świeża szałwia5warzywo (np. szpinak)posiekana świeża szałwia, podzielonaposiekana świeża szałwia, podzielona6ząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokardamon mielonykardamon mielony8warzywo (np. szpinak)Węgierska słodka papryka, podzielonaWęgierska słodka papryka, podzielona2Spód: okruszki z herbatników grahamsól koszerna plus więcej do przyprawsól koszerna plus więcej do przypraw8trochę posiekanej cukiniiSól koszernaSól koszerna4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane pory (tylko części białe i bladozielone)posiekane pory (tylko części białe i bladozielone)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno pokrojone pory (tylko białe i bladozielone części)drobno pokrojone pory (tylko białe i bladozielone części)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(lub więcej) niskosolny bulion z kurczaka(lub więcej) niskosolny bulion z kurczaka2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu3Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana cebuladrobno posiekana cebula4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno starty parmezandrobno starty parmezan340papryka habaneropęczek boczniaka szwajcarskiego (około, łodygi usunięte, grubo posiekanepęczek boczniaka szwajcarskiego (około, łodygi usunięte, grubo posiekane2kilogramy4-6-Funt przycięte bez kości piersi cielęce połowę poprzecznie na dwie 12x8 4-6-Funt przycięte bez kości piersi cielęce połowę poprzecznie na dwie 12x8 " (ok.) sztuk
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia78
Magazyn