Chard i pieczarkami nadziewane piersi cielęciny może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 681 kalorii, 57g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 6,52 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 68 powiedziało, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz seler, szałwię, 2' kostki jednodniowego chleba i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pierś cielęca faszerowana chardą i pieczarkami, Pierś cielęca faszerowana macą, oraz Faszerowana Duszona Pierś Cielęca.
Instrukcje
1
Suszone borowiki można znaleźć w sekcji produktów wielu supermarketów oraz w sklepach specjalistycznych i na rynkach włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Borowiki
2
Umieścić suszone borowiki w 2-filiżance miarki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
3
Dodać wrzącą wodę do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Niech namoczyć przez 30 minut.Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść grzyby na powierzchnię roboczą. Rezerwa moczenia cieczy. Grzyby posiekać; rezerwa.Chard gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Chard Szwajcarski
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Przełożyć do dużej miski z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Odcedzić; wycisnąć płyn.
7
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać pory, cebulę, czosnek i szczyptę soli i pieprzu. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół.
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
9
Dodaj posiekane grzyby crimini, szałwię i połowę posiekanych borowików. Gotować, odkryte i mieszając od czasu do czasu, aż crimini są miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Crimini
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
10
Umieść kostki chleba w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Dodać mieszaninę grzybów z dowolnym płynem z patelni i boczku; wymieszać, aby połączyć. Wymieszać parmezan, doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć i schłodzić farsz, Pozostałe porcini i moczyć płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Chard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Dodać jajka i dobrze wymieszać, aby zwilżyć chleb, dodając część reserved borcini moczenie płynu do zwilżenia w razie potrzeby (pozostawić osad).Rozgrzej piekarnik do 32
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
13
Połączyć 6 tsp. papryka, 2 łyżki. sól, 4 łyżeczki. szałwia, 4 łyżeczki. pieprz i kardamon w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Uncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
Ułożyć piersi cielęce na powierzchni roboczej i tłuc najgrubszą część cielęciny młotkiem do równomiernej grubości. Rub spice mix całego.
Dodaj pozostałe 2 łyżeczki. paprykę i 1 łyżeczkę. szałwii; doprawić solą i pieprzem i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Uncje Płynu świeżej Wody
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
23
Dodaj wino, bulion i pozostały płyn do namaczania porcini. Gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
24
Dodać cielęcinę. (Ciecz powinna pochodzić w połowie strony cielęciny; dodać więcej bulionu, jeśli to konieczne).Przykryć, przenieść do piekarnika i gotować, fastrygowanie i obracanie cielęciny co godzinę, aż bardzo miękkie, 2 1/23 godziny, w zależności od grubości cielęciny.
Przełożyć warzywa do blendera; czyste, aż będą gładkie, dodając sos w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
27
Dodaj 2 szklanki puree warzywa do sosu na patelni. Dusić na średnim ogniu, aż zmniejszy się do 4 filiżanek, 810 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić 3 szklanki cielęciny i zarezerwować pozostały 1 szklankę sosu do innego użycia.Cielęcinę pokroić w grube plastry i podawać z sosem.