Piersi z kurczaka zawinięte w boczek i szałwię
Piersi z kurczaka zawinięte w boczek i szałwię mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 289 kalorii, 29g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, boczek, połówki piersi kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Piersi z kurczaka zawinięte w boczek i szałwię, Piersi Z Kurczaka Owinięte Boczkiem, oraz Piersi Z Kurczaka Zawinięte W Boczek.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. lekko mgiełkę 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Posypać kurczaka lekko solą i umieścić 2 liście szałwii na każdej połowie piersi kurczaka. Zawiń plasterek boczku wokół każdego kawałka kurczaka i umieść kawałki kurczaka w naczyniu do pieczenia.
Piec, aż kurczak zostanie ugotowany i wnętrze zarejestruje 74° na termometrze natychmiastowego odczytu, około 40 minut.
Przełożyć kurczaka na talerz i przykryć luźno folią, aby się ogrzał. Odtłuszczone tłuszcze z soków w naczyniu do pieczenia i wlać je do małego rondla.
Umieścić na średnim ogniu i ubić w mące, aż powstanie pasta, 1 minutę.
Ubić bulion i sok z cytryny i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować, stale ubijając, aż sos będzie gładki i zagęszczony, o 2 protokół.
Wszystkie soki, które nagromadziły się na talerzu, ubijamy do sosu.
Polać kurczaka sosem i podawać.