Piersi Z Kurczaka Nadziewane Szpinakiem

Piersi Z Kurczaka Nadziewane Szpinakiem
Piersi kurczaka nadziewane szpinakiem to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 33g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz liście tymianku, jajko, szpinak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Piersi Z Kurczaka Nadziewane Szpinakiem, Piersi Kurczaka Faszerowane Szpinakiem, oraz Piersi Z Kurczaka Nadziewane Szpinakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni, gotować boczek na średnim ogniu 5 do 8 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Usuń boczek z patelni, rezerwując tłuszcz na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Boczek odcedzić na papierowych ręcznikach; pokruszyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
W tej samej patelni, gotować cebulę i czosnek w tłuszczu boczku na średnim ogniu 2 do 3 protokół, często mieszając, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wyjmij patelnię z ognia; odstawić. W średniej misce wymieszaj szpinak, jajko, tymianek i ser. Wymieszaj mieszankę cebuli i boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
SerSer
BoczekBoczek
CebulaCebula
TymianekTymianek
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W grubej stronie każdej piersi kurczaka Wytnij 3-calową kieszeń do 1/4 cala przeciwnej strony piersi. Łyżka około 1/4 szklanki mieszanki szpinaku do kieszeni w każdej piersi kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
SzpinakSzpinak
7
Posypać pieprzem kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
PieprzPieprz
8
W tej samej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać kurczaka; gotować odkryte 8 do 10 protokół, obracając raz, aż jasnobrązowy ze wszystkich stron. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować 10 do 20 minut dłużej, obracając w razie potrzeby, aż kurczak nie będzie już różowy w środku (170°F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
10
Podawać natychmiast z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn