Piersi Z Kurczaka Nadziewane Bazylią
Piersi z kurczaka nadziewane bazylią mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 754 kalorie, 38g białka, oraz 46 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka mąki, pieprzu, bułki tartej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Spróbuj Serowe Bazylia Nadziewane Piersi Z Kurczaka, Ser kozi i bazylia nadziewane piersi z kurczaka, oraz Bazylia, feta i Quinoa nadziewane piersi z kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 5 protokół.
Odcedzić, a następnie grubo posiekać boczek. W maszynce, puree boczek, bazylia i czosnek do pasty. Po włączeniu maszyny dodaj oliwę w cienkim strumieniu.
Przełożyć farsz do miski. Wymieszać sok z cytryny i doprawić solą.
Wykonaj 1-calowe poziome nacięcie w każdym kawałku kurczaka, aby utworzyć kieszeń. Łyżka 1 łyżka bazylii farszu do każdej kieszeni i naciśnij delikatnie, aby zamknąć. Doprawić piersi kurczaka z obu stron solą i pieprzem.
Umieść mąkę, jajka i bułkę tartą w oddzielnych płytkich miseczkach. Lekko mąkę piersi kurczaka, wytrząsając nadmiar, następnie zanurzyć je w jajkach i obtoczyć bułką tartą.
Na dużej patelni rozpuścić 1 łyżkę masła w 1 łyżce oleju.
Dodaj połowę kurczaka i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane i tylko gotowane przez, o 3 protokół na stronę; obniżyć ogień, jeśli kurczak Brązy zbyt szybko. Powtórzyć z pozostałym masłem, olejem i kurczakiem. Grubo pokroić kurczaka i podawać.