Piersi Z Kaczki Z Granatem I Miętą

Piersi Z Kaczki Z Granatem I Miętą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj piersi z kaczki z granatem i miętą. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.55 za porcję. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 23G białka, oraz 5G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 136 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sałatkę, piersi z kaczki, miętę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać miętę, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. Z łyżeczką wynik 100%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Piersi z kaczki z granatem i miętą, Piersi z kaczki w sosie granatowo-orzechowym, oraz Piersi z kaczki piżmowej w sosie granatowo-winnym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do temperatury 220C/Gas mark 7 / 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Podgrzać ognioodporną, żaroodporną patelnię na płycie, a następnie przesmażyć piersi kaczki, skórą w dół, przez minutę na dużym ogniu.Przekręcić piersi kaczki i wstawić do piekarnika na około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjmij piersi kaczki z piekarnika i posadź je na desce do rzeźbienia podczas organizowania. Jeśli chcesz trzymać je na tym etapie, wyjmij je z piekarnika na około 13 minut i dwukrotnie zawiń w folię, a następnie pozostaw do siedzenia, aż będziesz ich potrzebować.Ułóż talerz mięsny lub płaski półmisek z liśćmi sałaty.Pokrój każdą pierś kaczki bardzo cienko na przekątnej i połóż na naczyniu wyłożonym sałatką, polewając je sokami mięsnymi.Pomegranat pokroić na połowę, a następnie wyłożyć nasiona z połowy, aby udekorować plasterki kaczki. Wyciśnij trochę soku z drugiej połowy - tylko ręcznie-również kaczkę.Oderwij garść liści mięty, a następnie drobno je posiekaj, rozsypując je na kaczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
GranatGranat
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Cała KaczkaCała Kaczka
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia87
Magazyn