Piersi Kurczaka Z Grilla
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać po prostu grillowane piersi kurczaka spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i דל פחמימות,zny przepis ma 404 kalorie, 26g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.87 za porcję. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, cebula, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa truskawkowa awokado z grillowanym kurczakiem, Grillowane piersi z kurczaka z surową kukurydzą i sałatką z pieczywa z grilla, oraz Grillowane Włoskie Piersi Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małej misce, wymieszać olej roślinny z roztrzaskanego czosnku, za pomocą widelca, aby pomóc uwolnić smak czosnku do oleju. Doprawić mieszankę czosnku solą i pieprzem do smaku.
Odstawić na co najmniej 15 minut.
W międzyczasie przygotuj piersi z kurczaka. Kurczaka dokładnie opłucz i osusz. Znajdź grzbiet wzdłuż boku piersi kurczaka i ostrożnie zdejmij ofertę. Weź każdą pierś i Funt delikatnie do równej grubości. Nie uderzaj zbyt cienko; pierś nie będzie całkowicie jednolita. Jeśli jest chuda mała trójkątna końcówka, śmiało i odciąć i wyrzucić. Przygotuj przetargi, odcinając wszelkie poszarpane krawędzie. Obficie sól i pieprz kurczaka i pozostawić do siedzenia w temperaturze pokojowej przez co najmniej 15 minut.
Rozgrzej grill na gorąco.
Gdy kurczak odpocznie, szczotkuj obficie olejem roślinnym z czosnkiem.
Umieścić piersi kurczaka na gorącym grillu, z grubszą częścią skierowaną do gorętszej części grilla (zwykle z tyłu). Pozostawić piersi kurczaka gotować bez zakłóceń, aż znaki char są wykonane, o 4 protokół. Odwróć kurczaka, utrzymując grubą część kurczaka w kierunku gorącej części płomienia i gotuj, aż termometr do natychmiastowego odczytu włożony do kurczaka odczyta 155 stopni F, o 3 więcej minut.
Ułożyć kurczaka na grillu i gotować przez 3-4 minuty, obracając w połowie. Odstawić grillowanego kurczaka na 5 minut, przykrytego, przed podaniem.
Podawać z pieczonym pomidorem cebulowym i sosem do zanurzania cebuli, jeśli używasz.
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F.
Na blasze do pieczenia ułożyć połówki pomidorów, cebulę i ząbki czosnku.
Skropić połową oliwy i posypać tymiankiem, solą i pieprzem. Rzuć dobrze płaszcz.
Umieścić pomidory pokrojone bokiem w dół i gotować przez 2 godziny obracając pomidory po 1 godzinie. Po drugiej godzinie wyjąć blachę do pieczenia i odstawić nieobrany czosnek.
Resztę warzyw i soków na patelni umieścić w maszynce lub blenderze.
Dodaj łyżkę lub dwie wody do patelni, aby zeskrobać wszelkie kawałki smaku przyklejone do blachy do pieczenia i dodać do robota kuchennego. Wyciśnij miękki miąższ prażonego czosnku do malaksera i dodaj pozostałą oliwę z oliwek. Pulsuj mieszaninę, aż będzie gruba, lub puree, aż będzie gładka, w zależności od pożądanej konsystencji. Smak sosu i doprawić solą i pieprzem, jeśli to konieczne.