Pierogi ziemniaczane z boczkiem i cebulą

Pierogi ziemniaczane z boczkiem i cebulą
Dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek mogą być pierogi ziemniaczane z boczkiem i cebulą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje 45 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz boczek, cebula, mąka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 31%. Podobne przepisy to Sałatka ziemniaczana z karmelizowaną cebulą i boczkiem, Gulasz Ziemniaczany Z Oliwkami, Pieczarkami , Boczkiem I Cebulą, oraz Schab z dziczyzny ze słodkimi ziemniakami, perłową cebulą i wędzonym boczkiem.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Umieść ziemniaki w robocie kuchennym i pulsuj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodać jajka i pulsować kilka razy, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Wlać mieszaninę do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wymieszać w wystarczającej ilości mąki, aby uzyskać bardzo gęste ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Ciasto wyłożyć łyżkami do wrzącej wody. Gotować, aż gotowe, o 20 minut (w zależności od wielkości).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
7
Odcedzić i odstawić pierogi.
8
Umieść posiekany boczek i cebulę na patelni na średnim ogniu. Gotować kilka minut, aż boczek uwolni tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Na patelni umieścić gorące pierogi; gotować, aż boczek będzie chrupiący, a cebula i pierogi będą rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn