Pierogi Z Wątróbką W Stylu Austriackim: Canederli
Pierogi z wątróbką w stylu austriackim: Canederli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 806 kalorii, 27g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Mieszanka mleka, masła, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Tafelspitz (Gotowana Wołowina Po Austriacku), Stek po austriacku z sałatką ziemniaczaną, oraz Pierogi Z Wątróbką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść chleb w misce do mieszania, polej mlekiem, dobrze wymieszaj i odstaw 5 minut.
W międzyczasie umieść pancettę w 12 do 14-calowej patelni saute i umieść na średnim ogniu. Gotować, aż tłuszcz topi się, o 5 protokół, następnie dodać mieszaninę chleba i mleka, salami wątroby, mąka, gałka muszkatołowa, pieprz i sól i wymieszać dobrze wymieszać, o 1 minutę.
Wyjąć i pozostawić do ostygnięcia, około 5 minut.
Dodać jajka i dobrze wymieszać. Formować w ćwierć wielkości kulki, dając około 15 do 20 sztuk.
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Umieść kulki w wodzie i gotuj 6 do 7 minut, aż będą miękkie. W międzyczasie umieścić masło i drobinkę w 12 do 14-calowej patelni saute i stopić na średnim ogniu.
Odcedzić canederli dobrze i wrzucić do patelni.
Dodać starty ser i wrzucić do herbu.