Pierogi z wieprzowiną i krewetkami (Shu Mai)

Pierogi z wieprzowiną i krewetkami (Shu Mai)
Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 56 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Idź do sklepu i odbierz opakowania gyoza, w. kawałek imbir, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pierogi shu Mai z krewetkami i wieprzowiną, Pierogi wieprzowo-krewetkowe na parze, oraz Pierogi z wieprzowiną i szczypiorkiem z suszonymi krewetkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, wymieszać wieprzowinę, krewetki, zielona cebula, imbir, wino ryżowe, i sos sojowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Wino RyżoweWino Ryżowe
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Na płaskiej, czystej powierzchni wyłożyć owijki gyoza. Top każdy z około 1 łyżka. mieszanka wieprzowo-krewetkowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
3
Brzegi owijki posmarować roztrzepanym jajkiem i uformować pierogi. Umieść shu mai w parowcach wyłożonych pergaminem (patrz jak parować Dim Sum, poniżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
4
Pierogi na parze do ugotowania, około 10 minut.
5
Podawać natychmiast.
6
Jak parować Dim Sum: Zmierz kosz na parowiec i wybierz garnek o średnicy co najmniej 2 cali. szerzej. Aby pierogi nie sklejały się, Wytnij koło pergaminu 1 w. mniejsza średnica niż kosz (dzięki czemu para może płynąć wokół krawędzi) i dopasować ją.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Kosz ParowyKosz Parowy
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
7
Wlać wystarczającą ilość wody do garnka, aby uzyskać 1 in. do góry i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Najpierw wypełnij kosz dim sum, a następnie włóż go do garnka. Przykryć i gotować, dodając gorącą wodę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn