Pierogi z kurczakiem i słodkimi ziemniakami
Pierogi z kurczakiem i słodkimi ziemniakami to bezglutenowe i pierwotne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut. Mieszanka parmezanu, marchew, liści pietruszki płaskich liści, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pierogi z kurczakiem i słodkimi ziemniakami, Pierogi Ze Słodkimi Ziemniakami, oraz Zupa Miso Z Kluskami Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś kurczaka, następne 7 składników i wodę do zagotowania w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Usuń kurczaka, rezerwując bulion w holenderskim piekarniku. Kurczak chłodny 30 minut.
Tymczasem gotować zarezerwowany bulion w holenderskim piekarniku na małym ogniu 30 minut.
Skóra, kości i strzępy kurczaka, rezerwując kości.
Umieścić kości w bulionie. Przykryć i schłodzić rozdrobnionego kurczaka, aż będzie gotowy do użycia.
Kontynuuj gotowanie bulionu, odkryte, na małym ogniu 1 godzinę lub do zmniejszenia o jedną trzecią.
Wlać bulion przez sitko z siatki drucianej do miski; wyrzucić ciała stałe. Wytrzyj holenderski piekarnik do czysta; wlej bulion z powrotem do holenderskiego piekarnika.
Odtłuszczone tłuszcze z bulionu.
Dodać cienko pokrojoną cebulę i kolejne 2 składniki do bulionu; gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 20 minut lub aż marchew będzie chrupiąca-miękka.
Dodaj rozdrobnionego kurczaka; powrót do gotowanego na wolnym ogniu.
Do zupy dodajemy kluski ze słodkich ziemniaków.
Udekorować parmezanem i natką pietruszki; podawać natychmiast.