Pierogi z kapustą, rukolą i orzechami sosnowymi
Pierogi z kapustą, rukolą i orzeszkami sosnowymi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 36. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz rukolę, sól koszerną, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Pierogi z rukolą i tofu, oraz Kremowy makaron Peppadew z rukolą i orzeszkami piniowymi.
Instrukcje
Na powierzchni roboczej połącz posiekaną rukolę, kapustę, szalotki, czosnek i orzeszki piniowe i drobno posiekaj je wszystkie razem.
Przenieść mieszaninę do miski i doprawić solą i białym pieprzem. Zagnieść mieszaninę lekko więdną zieleni.
Rozłóż 6 owijek gyoza na powierzchni roboczej i umyj brzegi wodą. Łyżka 2 łyżeczki nadzienia do środka każdego opakowania i złożyć na pół; mocno docisnąć krawędzie, aby uszczelnić, dociskając wszelkie kieszenie powietrzne.
Pierogi przełożyć na blachę do pieczenia ze skrobi kukurydzianej. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem.
W garnku z wrzącą osoloną wodą gotować pierogi do miękkości i przezroczystości, około 3 minut. Alternatywnie pierogi parujemy na stojaku ustawionym na patelni nad wrzącą wodą.
Pierogi podawać na gorąco z sosem sojowym.