Pierogi z kapustą, rukolą i orzechami sosnowymi

Pierogi z kapustą, rukolą i orzechami sosnowymi
Pierogi z kapustą, rukolą i orzeszkami sosnowymi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 36. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz rukolę, sól koszerną, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Pierogi z rukolą i tofu, oraz Kremowy makaron Peppadew z rukolą i orzeszkami piniowymi.

Instrukcje

1
Na powierzchni roboczej połącz posiekaną rukolę, kapustę, szalotki, czosnek i orzeszki piniowe i drobno posiekaj je wszystkie razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2
Przenieść mieszaninę do miski i doprawić solą i białym pieprzem. Zagnieść mieszaninę lekko więdną zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
ZieloniZieloni
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozłóż 6 owijek gyoza na powierzchni roboczej i umyj brzegi wodą. Łyżka 2 łyżeczki nadzienia do środka każdego opakowania i złożyć na pół; mocno docisnąć krawędzie, aby uszczelnić, dociskając wszelkie kieszenie powietrzne.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Pierogi przełożyć na blachę do pieczenia ze skrobi kukurydzianej. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
W garnku z wrzącą osoloną wodą gotować pierogi do miękkości i przezroczystości, około 3 minut. Alternatywnie pierogi parujemy na stojaku ustawionym na patelni nad wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Pierogi podawać na gorąco z sosem sojowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn