Pierogi z kapustą Curry
Pierogi z curry kapusta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz grecki jogurt, paprykę, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pierogi ziemniaczane z podsmażoną kapustą i jabłkami, Pierogi Z Kapustą I Klarowanym Masłem, oraz Faux Pierogi nad kapustą i ziemniakami O ' Brien dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Połączyć jogurt, szalotki, sok z limonki i 3 łyżki wody w małej misce; doprawić solą. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Połączyć 2 łyżki masła z papryką w dużej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski; kuchenka mikrofalowa, aż masło topi się, o 30 sekund.
Dodać mrożone pierogi i wrzucić do płaszcza.
Rozłóż pierogi na wyłożonej folią blasze do pieczenia, przełóż do piekarnika i piecz, przerzucając do połowy, do złotego koloru, 20 do 25 minut.
W międzyczasie roztopić pozostałe 2 łyżki masła w szerokim garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż złoty kolor, o 8 protokół.
Dodać kapustę, curry w proszku, 3/4 łyżeczki soli i odrobiny wody i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta będzie miękka, o 12 protokół. (
W razie potrzeby dodaj kolejną kroplę wody.) Doprawić solą.
Kapustę i pierogi podzielić na talerze; podawać z sosem jogurtowym.
Zdjęcia Antonis Achilleos