Pierogi wieprzowe z dojrzałym czarnym octem
Pierogi wieprzowe z dojrzałym czarnym octem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 42. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, tłustą mieloną wieprzowinę, jabłko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wieprzowina z octem pieprzowym, Kotlety wieprzowe z papryką, octem i czarnymi oliwkami przepis, oraz Kanapka z wieprzowiną z sosem z octu pieprzowego i zieloną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj mieloną wieprzowinę z winem, cukrem, solą i pieprzem. Odkurz obramowaną blachę do pieczenia skrobią kukurydzianą. Zwilż krawędź opakowania gyoza wodą i umieść na środku 1 łyżeczkę nadzienia wieprzowego. Podnieś boki do góry i nad wypełnieniem, plisując owijkę i przekręcając ją u góry. Ustawić pierogi na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałym nadzieniem i owijkami.
W każdej z 2 dużych patelni rozgrzać 2 łyżki oleju roślinnego na małym ogniu.
Dodać pierogi do patelni, zwiększyć ogień do wysokiej i smażyć, aż rumiane na dnie, o 2 protokół.
Wlać 1/2 szklanki wody do każdej patelni, przykryć i zmniejszyć ciepło do umiarkowanego. Gotować, aż woda odparuje i pierogi są miękkie na górze i skwierczeć i chrupiące na dole, o 7 protokół.
W międzyczasie, w małej misce, połączyć ocet i sos sojowy i wlać do poszczególnych misek do zanurzania. Ułóż plastry jabłka na talerzu lub talerzach. Na plasterki jabłka ułożyć pierogi i podawać od razu, z sosem do zanurzania.