Pierogi wieprzowe z dojrzałym czarnym octem

Pierogi wieprzowe z dojrzałym czarnym octem
Pierogi wieprzowe z dojrzałym czarnym octem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 42. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, tłustą mieloną wieprzowinę, jabłko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wieprzowina z octem pieprzowym, Kotlety wieprzowe z papryką, octem i czarnymi oliwkami przepis, oraz Kanapka z wieprzowiną z sosem z octu pieprzowego i zieloną cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj mieloną wieprzowinę z winem, cukrem, solą i pieprzem. Odkurz obramowaną blachę do pieczenia skrobią kukurydzianą. Zwilż krawędź opakowania gyoza wodą i umieść na środku 1 łyżeczkę nadzienia wieprzowego. Podnieś boki do góry i nad wypełnieniem, plisując owijkę i przekręcając ją u góry. Ustawić pierogi na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałym nadzieniem i owijkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W każdej z 2 dużych patelni rozgrzać 2 łyżki oleju roślinnego na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
3
Dodać pierogi do patelni, zwiększyć ogień do wysokiej i smażyć, aż rumiane na dnie, o 2 protokół.
4
Wlać 1/2 szklanki wody do każdej patelni, przykryć i zmniejszyć ciepło do umiarkowanego. Gotować, aż woda odparuje i pierogi są miękkie na górze i skwierczeć i chrupiące na dole, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
W międzyczasie, w małej misce, połączyć ocet i sos sojowy i wlać do poszczególnych misek do zanurzania. Ułóż plastry jabłka na talerzu lub talerzach. Na plasterki jabłka ułożyć pierogi i podawać od razu, z sosem do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje42
Ocena Zdrowia1
Magazyn