Pierogi Precel
Need a wegetariańska przystawka? Pierogi z preclem mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 6G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli i pieprzu, precle, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Precel Knödel (pierogi precel), Niemieckie Pierogi Precel (Serviettenknödel), oraz Pierogi Precelkowe Z Pieczarkami Kurkowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu podgrzać mleko, aż się ugotuje.
Zdjąć z ognia i dodać precle. Przykryć i odstawić, aż zmiękną, o 30 protokół. Odcedzić precle, naciskając, aby usunąć jak najwięcej mleka.
Przenieś precle do miski.
Tymczasem na małej patelni rozpuścić 1 łyżkę masła.
Dodać cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 7 protokół. Cebulę zeskrobać do miski z precelkami i dodać natkę pietruszki. Doprawić solą i pieprzem.
Lekko ostudzić, następnie wymieszać z jajkiem.
Ustaw 14-calowy arkusz folii na powierzchni roboczej. Łyżka mieszanki kluski na górze i owinąć plastik wokół mieszaniny, kształtując go w 6-na-2-calowy dziennik. Związać końce. Ponownie zawiń kluski w folię i ponownie zwiąż końce.
Doprowadzić rondel z wodą na wolnym ogniu.
Dodaj owinięte ciasto i zważyć je ciężką pokrywką. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż pierogi będą twarde, około 25 minut. Ostrożnie przenieść pierogi na powierzchnię roboczą i ostudzić. Rozpakuj go i pokrój na sześć plastrów o grubości 1 cala.
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła w dużej patelni nonstick.
Dodać pierogi precla i gotować na dużym ogniu, obracając raz, aż rumiane i chrupiące, o 5 protokół.