Pierogi jabłkowe III
Pierogi z jabłkami III mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soku jabłkowego, zmielonego cynamonu, mąki samozbierającej się i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Pierogi Z Jabłkami, Pierogi Z Jabłkami, oraz Pierogi Z Jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce połączyć mąkę, 1/2 szklanki soku jabłkowego i cynamonu, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać z pokrojonym w kostkę jabłkiem.
Do garnka 4-quart z ciasną pokrywką wlać 2 puszki soku jabłkowego. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Wrzucić pokrojoną w kostkę mieszankę jabłek przez łyżki zupy do gotującego się soku. Przykryć i gotować 20 minut. Nie zdejmować pokrywy podczas gotowania. Po 20 minutach wyjąć pierogi z patelni; odstawić.
W garnku wymieszać skrobię kukurydzianą z pozostałym sokiem jabłkowym i gotować do zgęstnienia.