Pierogi jabłkowe II
Apple Dumplings II może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 584 kalorie. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz skrócenie, zmielony cynamon, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 31%. Podobne przepisy to Pierogi Z Jabłkami, Pierogi Z Jabłkami, oraz Pierogi Z Jabłkami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W średnim rondlu na średnim ogniu, połączyć 1 1/2 szklanki cukru, wody, 1/4 łyżeczki cynamonu, 1/8 łyżeczki gałki muszkatołowej i barwnika spożywczego. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i wymieszać w 3 łyżki masła. Odstawić.
W dużej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Pokrój w skracaniu, za pomocą noży lub blendera do ciast, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Wlać mleko, wszystko na raz i wymieszać, aby uformować ciasto. Na posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na prostokąt o grubości 1/4 cala, 12x18.
Pokroić w kwadraty 6 - 6 cali.
Na środku każdego placka wyłożyć całe, obrane i obrane jabłko. Pył każde jabłko mieszaniną cukru, cynamonu i gałki muszkatołowej. Kropka z łyżką masła. Zwilżyć krawędzie placka ciasta, połączyć rogi u góry jabłka i docisnąć krawędzie do uszczelnienia.
Umieścić pierogi 1 cal od siebie na blasze do pieczenia.
Na pierogi wlać syrop i w razie potrzeby posypać dodatkowym cukrem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 35 minut, aż jabłka zmiękną.