Pierogi Duszone
Duszone pierogi mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 435 kalorii, 25g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 33 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Udaj się do sklepu i odbierz masową kiełbasę, paprykę, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Pierogi Pan, Pierogi, oraz Pierogi Domowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszaj włoską kiełbasę. Gotować i mieszać, aż crumbly, równomiernie rumiane, i nie Różowy.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu, a następnie usunąć kiełbasę z patelni i umieścić w misce.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni. Mieszać w cebuli, zielona papryka, i czerwona papryka; gotować i mieszać, aż cebula jest złoty, i papryka są miękkie, o 8 protokół. Wymieszać z czosnkiem i grzybami; gotować jeszcze przez 1 minutę. Doprawić natką pietruszki, czosnkiem w proszku, oregano, bazylią i płatkami czerwonej papryki. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać, aby połączyć, a następnie zeskrobać warzywa do miski z kiełbasą.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Umieścić pierogi w gorącym oleju, i gotować, aż złoty kolor z każdej strony i gorące w centrum, o 5 protokół. Na pierogi wymieszać kiełbasę z warzywami.
Posypać serem mozzarella i serem Romano. Przykryć i gotować, aż ser się rozpuści.