Pierogi Buraczane

Pierogi Buraczane
Pierogi buraczane mogą być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka buraków, cebuli, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pierogi Pan, Pierogi, oraz Pierogi Domowe.

Instrukcje

1
Buraki i cebulę umieścić w rondlu na średnim ogniu; dodać około 1/2 szklanki wody, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Dusić, aż buraki będą miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Spuścić wodę z warzyw i umieścić w misce roboczej robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodaj margarynę, uruchom maszynę i kilka razy pulsuj, aby drobno posiekać buraki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
BurakBurak
4
Ubić jajko i wodę, aż dokładnie wymieszać, a następnie wymieszać z mąką. Obrócić ciasto na mąkę i wyrabiać, aż będzie gładkie i elastyczne, przez 5 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Podziel ciasto na pół i uformuj każdą połowę w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Rozwałkuj piłkę, aż będzie miała grubość 1/8 cala lub mniej. Używając filiżanki lub foremki do ciastek, Wytnij kręgi ciasta. Powtórz z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
7
Aby napełnić, umieść okrąg ciasta w dłoni i lekko rozciągnij ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
8
Na środek ciasta ułożyć około 1 łyżki nadzienia buraczanego i złożyć ciasto na nadzieniu. Uszczypnij krawędzie ciasta, aby całkowicie je zamknąć, i użyj palca wskazującego, aby wykonać małe karbowane wgłębienia wokół zamkniętych krawędzi. Gotowe pierogi obsypać mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
BurakBurak
9
Napełnij duży garnek wodą i doprowadz do wrzenia. Wrzucić pierogi do wody, 1 lub 2 na raz, i mieszać, aby zapobiec ich sklejaniu. Zmniejszyć ogień do delikatnego wrzenia i gotować, aż pierogi unoszą się na górę, około 5 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Odcedzić i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn