Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Jeśli 87 centów za porcję spada w budżecie, bezglutenowe pierniki mogą być niesamowite bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odebrać gumę ksantanową, gumę guar, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Bezglutenowa dziewczyna i szef kuchni: pierniki bezglutenowe, Pierniki (Wegańskie, Bezglutenowe, Bez Orzechów, Bez Soi*), oraz Naleśniki z piernika gryczanego {bezglutenowe i bezmleczne}.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. masło 13x9-calowy patelni.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj gumę ksantanową i guar, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Guma Ksantanowa
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
5
Wymieszać z trzepaczką; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
W dużej misce, ubij masło i cukry z mikserem elektrycznym na średniej prędkości około 5 minut lub do puszystego. Beat w jajkach jeden na raz, aż dobrze wymieszane. Ubij melasę i maślankę (ciasto może wyglądać na zsiadłe).
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach