Piernik z sosem Rodzynkowym to hor d ' oeuvre, który serwuje 80. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Za 42 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest idealny do Boże Narodzenie. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką tłuszcz, sodę oczyszczoną, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 15%, to danie nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: SOS Ananasowo-Rodzynkowy, SOS Ancho-Rodzynkowy, oraz SOS Rumowy Z Rodzynkami.
Instrukcje
1
W bardzo dużej misce posmaruj tłuszcz i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Pomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij melasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Szklanki Mąki Pszennej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Połącz mąkę, cynamon, proszek do pieczenia, imbir, sodę oczyszczoną i sól; dodaj do śmietany na przemian z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Papier Ryżowy
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dobrze wymieszaj.
5
Przenieś do czterech natłuszczonych 13-calowych. x 9-w. Formy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Piec w temperaturze 350° przez 30-40 minut lub do momentu, gdy wykałaczka wyjdzie czysta. Ostudzić na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Do sosu w holenderskim piekarniku połącz cukry, mąkę i sól. Stopniowo mieszaj wodę. Doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając. Zmniejsz ogień; dodaj rodzynki. Dusić przez 10 minut lub do momentu, gdy rodzynki będą pulchne, od czasu do czasu mieszając.
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Nomine Renard Brut. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier