Piernik z indykiem i szparagami
Piernik z indykiem i szparagami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wodę, skrobię kukurydzianą, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Spróbuj Szparagi Piernikowe, Szparagi Piernikowe, oraz Wieprzowina piernikowa i szparagi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść indyka między dwoma arkuszami folii z tworzywa sztucznego o dużej wytrzymałości; spłaszczyć do grubości 1/2 cala, za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta. Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Dodać indyka, i gotować 5 do 6 minut z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Dodać szparagi i 4 kolejne składniki. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 6 do 8 minut lub aż indyk zostanie zrobione.
Połączyć wodę i skrobię kukurydzianą, dobrze mieszając.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej do mieszaniny indyka na patelni; gotować, stale mieszając, 1 minutę lub aż sos jest zagęszczony.
Wyjąć indyka i szparagi z patelni i umieścić na półmisku. Łyżka sosu do indyka i szparagów.