Piernik Jabłkowy Do Góry Nogami

Piernik Jabłkowy Do Góry Nogami
Odwrócony piernik jabłkowy może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 335 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz mielone goździki, melasę, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Boże Narodzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Piernik Jabłkowy Do Góry Nogami, Piernik Jabłkowy Do Góry Nogami, oraz Ciasto piernikowe z jabłkiem do góry nogami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°; nasmaruj 8-calową okrągłą patelnię na ciasto. Na patelni na średnim ogniu, stopić 2 łyżki. masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodać kliny jabłkowe; posypać brązowym cukrem. Smażyć 5 minut, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3
Wlać płyn do patelni i ułóż kliny jabłkowe w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
4
Mąkę przesiać, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, imbir i goździki. Pokonać 6 Łyżek. niesolone masło i cukier aż będą puszyste. Ubić w jajku i melasie. Ubić w 1/3 mieszanki mąki i gorącej wody, aż będzie gładka; powtórzyć dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Wlać ciasto na patelnię; rozprowadzić równomiernie na jabłkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Piec około 45 minut, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Ostudzić na stojaku na około 10 minut. Poprowadź nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować, a następnie odwróć ciasto na talerz do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Przed podaniem ostudzić do temperatury pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn