Piernik Bezowy Toffi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj Piernika Bezowego toffi. Ten przepis służy 9. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 420 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bitów toffi pokrytych czekoladą, sól, krem z kamienia nazębnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto bezowe toffi, Krople Bezowe Toffi, oraz Ciasteczka Bezowe Toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°. nasmarować dno i bok 9-calowej springform patelni lub 9-calowej kwadratowej patelni ze skróceniem; lekko mąka. W dużej misce, pokonać wszystkie składniki piernika z wyjątkiem bitów toffi z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na średniej prędkości 3 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać w 1/2 szklanki toffi bitów.
Piec około 50 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
W międzyczasie, w średniej misce, wymieszać białka jaj i śmietanę z kamienia nazębnego z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż do spienienia. Ubić w brązowym cukrze, 1 łyżka stołowa na raz. Wymieszać w 1/4 szklanki toffi bitów.
Zwiększ temperaturę piekarnika do 204°.
Rozłóż bezę na gorącym pierniku.
Piec 8 do 10 minut lub do bezy jest jasnobrązowy.