Pierścienie Do Herbaty Morelowej
Need a napój wegetariański? Morelowe pierścienie herbaty mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Mieszanka soku pomarańczowego, moreli, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Pierścienie Do Herbaty Morelowo-Migdałowej, Dairy Queen Onion Rings-codziennie świeżo robione krążki cebulowe, oraz Tajska Mrożona Herbata.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mąkę, cukier, drożdże, sól i gałkę muszkatołową. W małym rondlu podgrzej mleko, wodę i masło do 120°-130°.
Dodać do suchych składników; ubijać do zwilżenia. Ubić jajka na gładką masę. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
W dużym rondlu połącz morele i wodę. Gotować na średnim ogniu przez 30 minut lub aż woda zostanie wchłonięta i morele będą miękkie.
Zdjąć z ognia; wymieszać z brązowym cukrem, sokiem i orzechami. Super.
Rozwal ciasto. Obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na pół.
Jedną porcję rozwałkować na 18-calową. x 12-po. prostokąt.
Rozłóż połowę wypełnienia na prostokącie do 1/2 cala. krawędzi.
Roll up jelly-roll stylu, począwszy od długiego boku; szczypta szew do uszczelnienia.
Umieść stronę szwu w dół na wysmarowanej blasze do pieczenia; szczypta kończy się razem, tworząc pierścień. Powtórz drugi pierścień. Nożyczkami Wytnij każdy z zewnętrznej krawędzi dwie trzecie w kierunku środka pierścienia na 1 calu. interwały. Oddzielne paski lekko: skręcić tak nadzienie pokazuje, lekko nakładając się z poprzednim kawałkiem. Przykryć; odstawić w ciepłe miejsce do podwojenia, około 1 godziny.
Piec w temperaturze 375° przez 25-28 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu do ostygnięcia.
W małej misce, połączyć cukier cukierniczy i tyle mleka, aby osiągnąć pożądaną konsystencję; skropić ciepłe pierścienie herbaty.