Pierścień do pizzy
Pizza Ring to przepis śródziemnomorski na 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 21 g białka , 47 g tłuszczu i łącznie 682 kalorie . Za 1,96 USD za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Mieszanka kanadyjskiego bekonu, rogalików, sosu do pizzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 30 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 41% , co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy to Pittata - Pizza Frittata , Alouette® Baby Brie® Caramelized Pepper and Onion Pizza i Barbecue Pizza .
Instrukcje
Smaż kiełbasę na dużej patelni na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedź. Wymieszaj z 1/2 szklanki sosu do pizzy, 1 szklanką sera i kanadyjskim bekonem.
Rozwiń ciasto półksiężycowe i podziel je na trójkąty. Na nieposmarowanej 14-calowej blasze do pizzy ułóż trójkąty w pierścień, z wierzchołkami skierowanymi na zewnątrz i szerokimi końcami zachodzącymi na siebie w środku, pozostawiając 4-calowy otwór. Naciśnij zachodzące na siebie ciasto, aby je uszczelnić.
Nałóż nadzienie na szeroki koniec trójkątów. Złóż spiczasty koniec trójkątów na nadzienie, podwijając końce, aby utworzyć pierścień (nadzienie będzie widoczne).
Piec w temperaturze 375° przez 12–15 minut lub do momentu, aż ciasto będzie złocistobrązowe i dobrze podgrzane.
Piecz przez kolejne 5 minut lub do momentu roztopienia się sera.
Podawać z pozostałym sosem do pizzy.