Pieprz, kolendra i sezam-chrupiący łosoś

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać pieprz, kolendra, i sezam-Crusted łososia spróbować. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 35g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,25 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz nektar morelowy, ziarna pieprzu, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Łosoś pokruszony sezamem na makaronach Soba, Burger Z Łososia Z Sezamem W Sosie Jogurtowym, oraz Czarny i Pomarańczowy: czarny sezam i łosoś z solą morską w sosie Wasabi-Limonka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny. Uszczelnić; zmiażdżyć nasiona młotkiem do mięsa lub wałkiem do ciasta.
Umieścić mieszaninę nasion w dużym płytkim naczyniu. Zalać 1 stronę każdego fileta mieszaniną nasion.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj filety, boki nasion w dół; smażyć 4 minuty z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Wyjmij rybę z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodać nektar moreli i pozostałe składniki na patelni, i doprowadzić do wrzenia, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Gotować 1 minutę. Zmniejszyć ciepło; powrót ryby do patelni. Baste z mieszaniną nektaru. Przykryć i dusić 1 minutę.