Pieprz czerwony orzech sosnowy Aioli

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Red-pepper pine Nut Aioli spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 376 kalorii, 2G białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, jajko, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wirować czerwoną paprykę i orzeszki piniowe w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Zeskrobać do średniej miski i odstawić. Rozgnieść czosnek z solą na pastę i dodać do procesora z jajkiem i sokiem z cytryny; wirować, aż będzie gładka.
Mżawka w rzepaku i oliwie z oliwek, kropla po kropli na początku, a następnie w powolnym strumieniu, gdy mieszanina zacznie emulgować. Wirować, aż mieszanina będzie gęsta.
Dodaj do mieszanki czerwonej papryki i złóż, aż do całkowitego połączenia. Przechowywać w lodówce, przykryte folią, do 4 dni.