Piekarz, Piekarz
Baker, Baker zajmuje około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 osobom. Za 1,51 USD za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 603 kalorie, 5 g białka i 24 g tłuszczu na porcję. 4 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Udaj się do sklepu i kup mielony imbir, masło, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 31%. Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy to Baker, Baker, Co nowego w The Baker Chick i Baker's Sign Precle.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
W misce połącz wszystkie suche składniki i pokrojone w kostkę masło. Pocieraj mieszaninę energicznie między opuszkami palców, aż utworzą się małe, wilgotne grudki w luźnej, piaszczystej mieszance. Przechowywać w lodówce na czas przygotowywania jabłek.
Odetnij małą warstwę od spodu każdego jabłka, aby utworzyć płaską, stabilną powierzchnię dolną. Za pomocą małego noża do obierania wytnij cylindryczny stożek z wierzchołka jabłka, wysuwając się około 1 cala poza rdzeń, podobnie jak przy wycinaniu wierzchołka dyni podczas rzeźbienia Jack O'Lantern.
Zdjąć górę i wyrzucić. Za pomocą wyciskarki do melonów lub łyżeczki usuń pozostały rdzeń i nasiona, uważając, aby nie przebić podstawy jabłka.
Połóż jabłka na blasze do pieczenia lub naczyniu do ciasta i napełnij każdy środek łyżeczką miodu. Łyżką wmieszaj mieszaninę, lekko ugniatając, aż utworzy się góra i zacznie przelewać się po bokach jabłek.
Piec w piekarniku nagrzanym na 350 stopni na górnej lub środkowej półce przez 40 minut lub do momentu, aż nadzienie stanie się złotobrązowe, a czubek noża do obierania będzie można wbić w bok jabłka bez większego oporu lub z niewielkim oporem.
Przed podaniem jabłka należy odstawić na 10 minut.