Pieczywo kruche

Pieczywo kruche
Shortbread wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wanilię, cukier dekoracyjny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Sprawdza się jako niedrogi deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Bułka Z Dżemem, Pieczywo kruche, oraz Pieczywo kruche.

Instrukcje

1
1 Rozgrzej piekarnik do 163° i lekko nasmaruj 8-calową okrągłą puszkę na ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść masło w średniej misce i użyj miksera ręcznego, aby ubić, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać pozostałe składniki i wymieszać do połączenia. Naciśnij na dno przygotowanej patelni, wygładzając powierzchnię opuszkami palców i schładzaj przez 10 minut w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Posypać obficie zielonym cukrem i piec przez 15 minut, aż po prostu zmieni kolor na złoty. Jeszcze ciepłe, pokroić na 16 klinów z końcówką noża do parkowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
5
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed wyjęciem z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Podnoszenie pokrywy na mąkę samoistnie rosnącą
Składniki, których będziesz potrzebować
Własna Rosnąca MąkaWłasna Rosnąca Mąka
7
Irlandczycy często używają mąki samozbierającej się do pieczenia, chociaż jest to znacznie mniej powszechne w USA. Jeśli podążasz za przepisem z irlandzkiej książki lub witryny, która wzywa do samodzielnego wzrostu mąki, wiele amerykańskich Wykresów zastępczych powie Ci, aby zastąpić 1 szklankę uniwersalnej mąki plus 1 łyżeczka proszku do pieczenia. Nie rób tego! To zbyt dużo proszku do pieczenia, a skończysz z ciastem lub herbatnikami, które smakują jak Słone aluminium. Znacznie lepszą proporcją jest 1 łyżeczka proszku do pieczenia na każde 2 szklanki mąki uniwersalnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Własna Rosnąca MąkaWłasna Rosnąca Mąka
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
HerbatnikiHerbatniki
8
Z prawdziwego irlandzkiego jedzenia David Bowers, (C) © 2012 Skyhorse Publishing
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn