Dyniowo-serowy chleb może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 377 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cukier, proszek do pieczenia calumet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Chleb Z Dyni Z Serem Śmietankowym, Serek Dyniowy Rozciagnij Chleb, oraz Chleb Z Dyni Nadziewany Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Beat masło, ser i cukier w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodaj jajka, 1 na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Zmiksuj z dynią. Stopniowo dodawać połączone suche składniki, mieszając po każdym dodaniu tylko do zwilżenia. Wymieszać z orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu