Pieczywo Czosnkowe

Pieczywo Czosnkowe
Pieczywo czosnkowe może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 mówi, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką ostry sos, bagietkę, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych), chleb czosnkowy, jak zrobić chleb czosnkowy od podstaw, oraz bułki czosnkowe, jak zrobić bułki czosnkowe bez jaj.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj masło z czosnkiem, cebulką, parmezanem, pietruszką, ostrym sosem oraz solą i pieprzem, do smaku. Rozgrzej brojlery ze stojakiem 4 cale od ciepła. Bagietkę pokroić poziomo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ostry SosOstry Sos
BagietkaBagietka
ParmezanParmezan
Zielona CebulaZielona Cebula
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozłóż masło na obu połówkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Miejsce na patelni arkusza i tosty pod brojlerem, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn